Fouten na updaten van encryptiefunctionaliteit verhelpen

Full Disk Encryption wordt bijgewerkt wanneer een oudere versie van het programma wordt bijgewerkt naar Kaspersky Endpoint Security voor Windows 11.11.0.

Bij de start van het updateproces voor de functionaliteit Full Disk Encryption kunnen de volgende fouten optreden:

Zo verhelpt u fouten die optreden wanneer u het updateproces voor Full Disk Encryption in de nieuwe programmaversie start:

1. Decrypt harde schijven.
  2. Encrypt harde schijven opnieuw.

Tijdens het updaten van de functionaliteit Full Disk Encryption kunnen de volgende fouten optreden:

Als u fouten wilt verhelpen die zich voordoen tijdens het updateproces van de functionaliteit Full Disk Encryption,

herstelt u de toegang tot geëncrypte apparaten met behulp van de Herstelvoorziening.